İnternet bağlantısı yok...
İnternete yeniden bağlanıldı...

Metropol Yayınları’nın İllegal Kullanımına Karşı Başlatılan Hukuki Süreçte Son Durum

Tarih: 10.08.2009 13:57
Metropol Yayınları’nın İllegal Kullanımına Karşı Başlatılan Hukuki Süreçte Son Durum

Metropol Yayınları YÖS Hazırlık materyallarinin yasal olmayan yollardan kullanımına karşı başlatılan “illegal kullanımla mücadele” süreci son dönemde yeni boyutlar kazanmış bulunuyor.

Bir süredir, kurumumuzun gündeminde olan Metropol Yayınları YÖS Hazırlık materyallerinin illegal kullanımını engelleme çalışmaları ilk hukuki adımların atılmasıyla başladı.

“YÖS Hazırlık” yayınlarımızın yasal olmayan yollardan kopyalanarak  çoğaltılmasını önlemek amacıyla başlatmış olduğumuz, “illegal kullanımla mücadele” süreci, Alman makamlarına bulunmuş olduğumuz suç duyuruları ile başlamıştır. Haklarında şikayetçi olduğumuz kişi(ler) veya kurum(lar) hakkında en yakın zamanda dava süreçleri başlatılacak ve illegal kullanımları engellemek konusundaki  kararlılığımız artarak devam edecektir.

İlgili kişi(ler) ve kurum(lar) açık olarak belirtilmemiş olup, gerekli olduğu takdirde bu kişi ve kurumlar web sitelerimizden teşhir edileceklerdir.

Türkiye içerisinde ise Metropol YÖS hazırlık materyallerinin illegal kullanan kişi(ler) ve kurum(lar) tespit edilmiş olup, önümüzdeki süreçte bu kişi(ler) ve kurum(lar) hakkında suç duyurularında bulunulacaktır.

Metropol Eğitim Kurumları olarak amacımız verdiğimiz emeğe ve harcadığımız zamana saygı duyulmasıdır. Bizim gösterdiğimiz anlayışı, sabrı ve iyi niyeti doğru yorumlayamayanlar “cezai yaptırımlarla” karşı karşıya kalacaklardır.

Son olarak, daha önce yayınlarımızın kopyalanması ile ilgili basın duyurusunda da vurguladığımız bir paragrafı, tekrar etmek istiyoruz;

Tüm bunların yanı sıra, Türkiye içinde ve dışında, “Metropol Eğitim Kurumları YÖS Hazırlık Kursları Şubelik Hakkı” ve “Metropol Yayınları Yasal Kullanım Hakkı” verdiğimiz kurumlar bulunmaktadır. Metropol Eğitim Kurumları ve Metropol Yayınları olarak, bu alanda bizden samimi destek isteyen her kuruluşa ilk elden yardımda bulunmak konusunda hiçbir tereddüdümüz bulunmamaktadır.

Saygılarımızla.

İlgili Ürünler
Yükleniyor...